Reviews


4 stars after 11 reviews
Thai2Go Centrum Gedempte Gracht 62 (070) 412 9288
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/29/2022
Thai2Go Centrum Gedempte Gracht 62 (070) 412 9288
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 1700 uur een bestelling gedaan. Eten is nooit aangekomen. Heb 2 keer telefonisch contact gehad waarbij de belofte werd gedaan dat het er binnen 30 minuten zou zijn. 3 uur later nog niks gekregen. Telefonisch is niemand meer bereikbaar. Hele slechte service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Thai2Go Centrum Gedempte Gracht 62 (070) 412 9288
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een onbeschofte tent; bij omschrijving erbij gezet zonder groente alleen broccoli ivm allergie, ben k hoor ik geschreeuw op de achtergrond dat k lieg! Nou de bezorger gaf duidelijk aan dat het er wel bij staat en dat zij een fout hebben gemaakt. Stuurt hy een nieuwe bakje wok zonder noodles! Die andere bakje hebben we moeten wegggooien omdat die gemengt was met de groente! Wat een gare tent zeg! Noooit meer hier! Wel 10000 punten voor de bezorger! Hy was zo netjes en klantvriendelijk! Topper This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Thai2Go Centrum Gedempte Gracht 62 (070) 412 9288
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was erg lekker, ik had een rode curry met tofu en cashewnoten en gebakken rijst er bij. 11/12/2022
Thai2Go Centrum Gedempte Gracht 62 (070) 412 9288
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was een regenachtige avond, enorm druk, duurde veel langer dan gepland. Eten was erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Thai2Go Centrum Gedempte Gracht 62 (070) 412 9288
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Thai2Go Centrum Gedempte Gracht 62 (070) 412 9288
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er stond dat het binnen 30 min bezorgd zou worden, duurde langer dan 1 uur. Het eten was niet warm meer. Waarschijnlijk teveel adressen achter elkaar, waardoor het eten te laat aan kwam en dus al was afgekoeld. Tevens konden ze het eten wat beter inpakken( meer folie gebruiken ipv een klein stukje waardoor de helft niet was ingepakt). Jammer 10/25/2022
Thai2Go Centrum Gedempte Gracht 62 (070) 412 9288
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker 10/25/2022
Thai2Go Centrum Gedempte Gracht 62 (070) 412 9288
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed! 10/22/2022
Thai2Go Centrum Gedempte Gracht 62 (070) 412 9288
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/17/2022
Thai2Go Centrum Gedempte Gracht 62 (070) 412 9288
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
de bestelling welke wij online gedaan hebben was niet bij het restaurant bekend. Op het moment dat de 6 maaltijden , welke wij besteld hadden, klaar had moeten zijn was er nog niets gereed daar de bestelling niet bekend was. Ook werd er gevraagd om te betalen bij het afhalen waar de bestelling al online betaald was bij het bestellen. Uiteindelijk dus 45 min. moeten wachten alvorens de bestelling klaar was. Thai2Go hoeft voorlopig niet meer op ons te rekenen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Thai2Go Paul Krugerlaan [BASIS] 4 stars after 34 reviews
Thai2Go Paul Krugerlaan [BASIS]